Contact

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in La Luna Learning Adventures. We willen je natuurlijk alles laten weten over onze methode. Laat hieronder je gegevens achter en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Als je specifieke vragen hebt, geef dit dan aan in het onderste vak. Je kunt ook aangeven als je een 'rondleiding' per zoomafspraak wilt maken. 

Contactformulier 


La Luna Learning Adventures is ontstaan uit de jarenlange praktijkervaring van Coachings- en adviesbureau La Luna in Maastricht. La Luna begeleidt hoogbegaafde kinderen, adolescenten en volwassenen. Veel kinderen die door ons begeleid worden, zijn in de loop van de tijd vastgelopen in het regulier onderwijs en zijn het plezier in leren kwijtgeraakt.

La Luna Learning Adventures ontwikkelt lesmaterialen die bedoeld zijn om leren weer leuk te maken. Daarnaast is het de bedoeling dat kinderen de regie over hun leerproces weer in eigen handen kunnen nemen. Ze leren leren en ze ontdekken, samen met de leerkracht, wat hun specifieke onderwijsbehoefte is. Zo kunnen we daar gezamenlijk proberen in te voldoen.