Ons team

Graag willen wij onszelf aan jullie voorstellen.

Ellen Dittrich

Ik ben Ellen. Ik zit niet vaak aan de chat, maar ben meestal bezig met het maken van de modules.  Ik ben geen leerkracht, maar werk wel al heel lang met hoogbegaafde kinderen.

Ik ben altijd heel benieuwd waar jullie mee zitten en waar jullie tegenaan lopen. Maar wil ook graag weten of jullie nog ideeën hebben. Voor verbeteringen of voor leuke nieuwe projecten. Die mag je ons altijd mailen.

Ik vind heel veel verschillende onderwerpen interessant en we proberen dan ook veel verschillende modules te maken. Ik hoop dan ook dat jullie de modules net zo interessant vinden, er veel van leren en het werken met Learning Adventures vooral ook leuk vinden.

Annette Lehmann

Mijn naam is Annette. Ik ga op maandagmiddag en dinsdag met jullie chatten (en mailen) en jullie opdrachten nakijken. En dat doe ik graag. 

Ik ben leerkracht en heb jaren voor de klas gestaan. Nu werk ik als remedial teacher. Dat wil zeggen dat ik kinderen begeleid die op de een of andere manier moeite hebben met schoolwerk. En dat vind ik het leukste werk dat ik kan verzinnen.

Dus als jij vastloopt of ergens vragen over hebt, weet dan dat ik het fijn vind je verder te helpen.

Marc van den Eertwegh

Hoi, ik ben Marc. Ik help jullie heel graag op de chat en ben vooral benieuwd naar alle tekeningen en verhalen die jullie insturen. Ik ben kunstenaar, acteur en regisseur, zanger en speel verschillende instrumenten, ik schrijf verhalen en toneelstukken en ik teken en schilder. Een aantal plaatjes in de modules heb ik getekend. Ik weet ook best veel van wetenschap, kunst en cultuur en vind het leuk om te quizzen.

Eigenlijk vind ik heel veel interessant. Daarom vind ik Learning Adventures zo leuk omdat je over veel dingen iets kunt leren. Dus ik ben heel benieuwd naar de opdrachten die jullie in gaan sturen en vind het heel fijn als ik jullie kan helpen als je iets even niet begrijpt.

Erica Karel

Ik ben Erica. Ik zit op dinsdagmiddag achter de chat om jullie te helpen als het even niet lukt of als je vragen hebt. Naast het chatten met jullie doe ik ook nog vrijwilligerswerk binnen een andere organisatie. Ik help LLLA omdat ik twee hoogbegaafde dochters heb, die op de basisschool ook veel last hadden van de valkuilen. Daarom begrijp ik vaak ook goed waar jullie tegenaan lopen en vind ik het leuk om jullie daarbij te helpen.

Verder kook en bak ik heel graag en wandel met mijn lieve, ondeugende hond Obi.